Jag demonstrerar inte idag, men…

plakat… om jag gjorde det skulle jag definitivt demonstrera för någonting istället för mot någonting. För allt som vi lägger vår uppmärksamhet på växer. Oavsett om det är något vi vill ha eller något vi inte vill ha. ”Be careful what you wish for”, för det kommer att hända, förr eller senare. Ju mer du önskar och verkligen kan känna med hela kroppen hur mycket du ser fram emot det du önskar dig, desto snabbare går det. Tankens kraft fungerar bara om känslan är med. Känslor attraherar – som en magnet – mer av samma känsla.

1a maj kanske skulle kunna vara en härlig tillställning om alla gjorde en skylt där de skrev vad de önskar sig mest av allt. Fred på jorden, ren luft, hälsa, rikedom, välmående och kärlek till alla! Ja nu är det nästa så jag blir lite sugen på att demonstrera ändå. Vad står det på ditt plakat?

Image: graur codrin / FreeDigitalPhotos.net

Det här inlägget postades i Mias inlägg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag demonstrerar inte idag, men…

 1. Elisabet Norin skriver:

  Jag kan inte välja, det skulle stå hur mycket som helst.
  Men kanske ”Mera hjärterum.”

 2. Mer Lycka Nu!!!

  Kram
  Linda

  (Den nakna coachen)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *