Kan man komma själv på tantrakurs?

Jag får ofta frågan om man kan komma själv på mina tantrakurser. Svaret är JA det gör de flesta. En del av syftet med en tantrakurs är att man lär sig att tydliggöra och känna in sina egna gränser. Vi tränar alltså på att hitta hur nära vi vill komma en annan människa utan att tumma på vår egen integritet. Ibland vill man bara vara med sig själv.

Många möten på tantrakurser har igen sexuell karaktär och ett annat syfta är att lära sig att känna i kroppen, vad är det här för typ av möte? Kanske vill vi bara se varandra i ögonen eller inte ens det. Allt sker på dina egna villkor och du behöver aldrig göra något du inte vill. Tvärtom, det är en träning i att hitta tydligheten i vad du vill och inte vill. Så välkommen att utforska dig själv och eventuellt andra. Om ni kommer som par kan ni välja att vara bara med varandra såklart.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *