Dr Sanna Ehdin rekommenderar Body Love Yoga

Dr Sanna Ehdin skrev för 20 år sedan den fantastiska boken ”Den självläkande människan”. Den var en viktig del av mitt uppvaknande till vad det innebär att ta ansvar för sin hälsa och sitt liv. Rekommenderas varmt! Hon har skrivit många böcker sedan dess varav många innehåller en massa härliga recept på god och näringsrik mat. Body Love för kropp och själ <3

Känner mig jätteglad för att hon, i sin blogg om vagnsnerven, rekommenderar Body Love Yogan som ett sätt att vara kärleksfulla mot vår kropp och ge den vad den behöver. Som ett sätt att hjälpa kroppen med sin självläkning.

”Vagusnerven är kroppens största nerv, som förbinder hjärnan med alla vitala organ i kroppen. Ordet vagus betyder just ”vandrare”. Den är nära kopplad till både mage och hjärta, och dess huvudfunktionen är att reglera nervsystemet och immunsystemet. Den har en egen ton (puls), vagustonen och ju starkare den är, desto bättre mår vi!”

Läs bloggen här
Främja hälsa via vagusnerven

Det här inlägget postades i Mias inlägg och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *