Lyckligt och lyckat ledarskap

Ricardo Semler

Vi har just avslutat fyra intensiva dagars utbildningsstart på vårens omgång av Modigt Ledarskap. Vilken fantastisk förmån att få guida människor som i sin tur guidar andra att bli modigare och leva sina liv och sitt ledarskap utifrån tillit och tro på människan istället för utifrån rädsla och kontroll. Tillsammans förändrar vi världen, lite i taget, lite varje dag. Vi blir euforiska & entusiastiska så att taket lyfter, men ibland ställer vi oss givetvis frågan: Går det verkligen? Går det att skapa en värld där mänskliga värden, omtanke om planeten och lönsamhet går hand i hand? Några sekunder av tvekan uppstår ibland, men då dyker det alltid upp något exempel som visar ATT DET GÅR! Se den här dokumentären om Ricardo Semler från Brasilien som har byggt upp ett imperium på begreppen tillit, öppenhet och kärlek. Med frågan Vad gör människor lyckliga? som grund för hela verksamheten.

Det tar 50 minuter av din tid, det är det garanterat värt. Det ger hopp och inspiration. Det som fick mina redan tårade ögon att rinna över var inslaget om skolan som bygger på barnens egna drivkrafter…

Nästa Modigt Ledarskap börjar i mars 2015

 

Det här inlägget postades i Mias inlägg och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *