Självkänslan sitter i kroppen!

Freedigitalphotos.net

Hur gör man egentligen när man älskar sig själv? Hur får man bättre självkänsla och självförtroende? Det finns väldigt gott om tips och råd på detta område i allt från veckotidningar till forskningsrapporter. De flesta handlar om att ändra sina tankemönster. Det är jätte bra att bli medveten om vilka tankar vi har om oss själva och låta de dömande negativa tankarna bli färre och de uppmuntrande fler…. men det ger oss enligt min erfarenhet inte bättre självkänsla på djupet. Den innerliga känslan av att älska sig själv är också en fysisk upplevelse där förhållandet till den egna kroppen är centrum för upplevelsen. Det finns många sätt att behandla sin kropp mer kärleksfullt, ett av dem är att bli mer medveten om hur ditt rörelsemönster ser ut i vardagen. Rör du dig ryckigt och snabbt utan kontakt med kroppen eller med ett sensuellt flöde där du känner din kropp inifrån i varje rörelse. Katten är en bra förebild, medvetet närvarande, hela kroppen rör sig i en integrerad helhet från nästippen till spetsen på svansen… När den vilar njuter den verkligen av att bara vara och när den ligger i knät smälter den in i någon annans kropp, helt förbehållslöst. Vill du träna på detta är du varmt välkommen på Body Love Yoga.

Nästa retreat är i vårt underbara torp i Värmland 28 – 30 juni och det finns några platser kvar. Boka nu!

Vill du prova yogan i Stockholm finns en möjlighet på måndag 17 juni, kl 18 – 20.

Det här inlägget postades i Mias inlägg och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *