Dags att varva ner inför hösten?

När sommaren börjar lida mot sitt slut och mornarna blir kyliga har många av oss ett automatiskt mönster av att börja varva upp och låta stresshormonerna få fritt flöde. Vi andas lite snabbare och går i raskare takt, kanske slarvar lite för att hinna. Vi tror på något sätt att om kroppen har ett adrenalinpåslag så blir vi mer effektiva, duktigare och får mer gjort, ja lite bättre helt enkelt. Men tänk om det är precis tvärtom? Tänk om vi faktiskt blir både klokare och snabbare om vi gör saker i lugn och ro med samma sinnlighet som när vi plockar blommor på en sommaräng eller tar en simtur i en skogstjärn. När själen hänger med får vi kontakt med vår intuition som kan guida oss i vardagens alla små och stora beslut. Och det kan få revolutionerande konsekvenser. Vill jag verkligen gå till det här jobbet, åka den här bussen, bo här? Eller vill jag kanske något helt annat? Vågar jag?

Om du inte har provat att varva ner istället för att varva upp inför hösten, så gör det. Som ett experiment om inte annat. Berätta gärna vad det gav för resultat, skriv ett inlägg här på bloggen. Här är några tips på sådant du kan vara med på om du vill guidas i rätt riktning, din riktning:

Häng med på Body Love Retreat 31 aug – 2 sept

Vi kommer att praktisera Body Love Yoga(www.bodyloveyoga.se) för att mjuka upp och stärka kroppen och göra andra övningar för din självkänsla.

Borntorpet ligger fantastisk fint vid en liten sjö i utkanten av Skinnskatteberg. Det finns begränsat antal rum så vänta inte med din anmälan till sista stund. Mer info här

Modigt Ledarskap start 16 sept
Även höstens härligaste coach- och ledarskapsutbildning går i avkopplingens tecken. Just för att det är en mycket intensiv och djupgående utbildning väljer vi att vara på Selma Spa i Värmland där det också finns utrymme för den rogivande återhämtning som behövs för att lärdomar och insikter ska integreras. Vi startar den 16 september och det finns ett fåtal platser kvar. Infomöte på telefon den 22 augusti kl 18.00. Mejla info@coachcom.se för att få telefonnumret. Läs mer: www.modigtledarskap.se

Träningscoaching till kanonpris!
Bli coachad av en elev under utbildning

Öppna föreläsningar Stockholm
9 oktober
Våga vara den du är!
6 november
Älska dig själv i nöd & lust

Det här inlägget postades i Mias inlägg och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *